Groen Techniek Holland - Stad Groen

totale gewicht van de stihl-Carbon Concept met geleider en ... ONKRUIDVERDELGER. Stand 4.12 ... langdurige werking, die veel wordt toegepast bij de aanleg ...

Groen Techniek Holland - Stad Groen - Gerelateerde documenten

Groen Techniek Holland - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/tijdschriften/groen%20techniek%20holland.pdf

totale gewicht van de stihl-Carbon Concept met geleider en ... ONKRUIDVERDELGER. Stand 4.12 ... langdurige werking, die veel wordt toegepast bij de aanleg ...

Roel Jansen Ceo van BiggelaaR gRoen - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/tijdschriften/stad%20en%20groen3_2018.pdf

30 maart 2018 ... Stihl introduceert nieuwe reflecterende kleding ... ionaccu's van het Stihl Pro-accusysteem. ... De Schatberg drie proefvakken met de rugspuit.

Ziekten en plagen in openbaar groen - Centrum Duurzaam Groen

https://www.centrumduurzaamgroen.be/sites/default/files/bijlages/ziekten_en_plagen_deel_1.pdf

Processievlinders. • Thaumetopoea processionea. • Eikenprocessie- vlinder. • Quercus. • Vanaf 3e vervelling → brandharen! Ontw.sta dium. Periode. Mate van.

Schepen ((Bruto/mannd) Lid partybestuur Groen Voorzitter Groen ...

https://stgilles.brussels/wp-content/uploads/2019/12/J.Raymenants.pdf

Voorzitter Groen Brussel. - €. VOORDELEN VAN ALLE AARD. BEDRAGEN. 1- lijst van de mandaten,functies en afgeleide functies bedoeld in de artikelen 2 en ...

Groen Kapitaal - Provincie Noord-Holland

https://www.noord-holland.nl/Onderwerpen/Natuur/Natuurbeleid/Beleidsprogrammas/Groen_Kapitaal/Mediatheek/Documenten/Jeroen_Scheper_Wilde_Bijen_november_2016.org

Achteruitgang wilde bijen. • In NL biodiversiteit bijen laatste decennia sterk achteruit gegaan. • 56% bijensoorten op rode lijst. Biesmeijer et al. 2006. Science ...

Ant Groen Ant Groen - Natuurpunt Zuidrand Antwerpen

http://www.zuidrand.be/rantgroen/rAntGroen4.pdf

25 jan 2003 ... Samenkomst: Station Hoboken Polder, einde Berkenrodelei om 9.30u. ... Tegen lage tij trekken we de slikplaten op ter hoogte van het Sas van Goes, waar we ... Vogelobservatie in de Netevallei tussen Lier en Duffel. Gids:.

exoten - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/tijdschriften/stad%20en%20groen8_2017.pdf

5 dec 2017 ... 8 - 2017. 10. Stadstuinderij Tilburg schiet wortel. Vrijwel elke gemeente heeft een project ... voor het wildpark met de beste beheerde biodiver- siteit. ... 'Verkoop niet het verhaal over de prijs van de robotmaaier, maar over de.

Hydroseeding - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/artikelen/sg318nophadrain.pdf

De mulchlaag zorgt ervoor dat de stekken niet snel uitdrogen, niet wegwaaien of door vogels worden meegenomen en zich snel wortelen en vermeer- deren in het ...

Het Mahlerplein - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/artikelen/sg716mahlerplein.pdf

het plein en zo kwamen er in 2009 vier bijzondere platanen in ... Bij het planten van de vier platanen op het plein ... AMRO hoofdkantoor) Vinoly en The Rock.

Bamboe - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/artikelen/sg217bamboe.pdf

grassen (Poaceae) is bamboe een van de onderfa- ... woekerende soorten verkocht als 'polvormig'. Dit heeft destijds ... als solitair of als hoge haag toegepast.

Mandaten Groen Leuven Groen Leuven heeft zeven ... - cloudfront.net

https://d3n8a8pro7vhmx.cloudfront.net/groenleuven/pages/562/attachments/original/1536743231/x_Mandaten_Groen_Leuven.pdf?1536743231

Groen Leuven heeft zeven gemeenteraadsleden: Fatiha Dahmani, Lies Corneillie, Hilde Van. Wichelen, Eva Platteau (tijdelijke vervangster van Marleen ...

japanse duizendknoop - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/tijdschriften/stad%20en%20groen4_2018.pdf

27 juli 2018 ... Dennis van der Werff, CEO Van der Werff Groep japanse ... die door beplanting en aanleg aan het oog ont- trokken zijn ... nieuwe wijk waar inmiddels de eerste bewoners hun intrek ... Bovendien komt er dankzij de glazen.

Wat zoek je in de tuin? - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/tijdschriften/stad%20en%20groen6_2017.pdf

28 sep 2017 ... en hoveniers van Donkergroen is de circulaire tuin, inclusief dak- en ... BKC zou alles voorfinancieren en Makro zou alles in vijf jaar weer ...

groen neerland - Stad Antwerpen

http://www.antwerpen.be/docs/Stad/Districten/Wilrijk/20100604-drukproef%204.pdf

In 2007 werd het Bijzonder Plan van Aanleg (BPA) voor Neerland, de zone tussen Krijgslaan, Doornstraat, Kleine Doornstraat en Gallaitlaan goedgekeurd.

Help, ik word geïnterviewd! - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/artikelen/sg116nwst.pdf

NWST geeft tips en een kijkje achter de schermen. Auteur: Peter Voskuil. Help, ik word geïnterviewd! Waarom geïnterviewd worden veel moeilijker is dan ...

bert van helvoirt - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/tijdschriften/stad%20en%20groen6_2016.pdf

Onkruidbestrijding op verharding: niet meer chemisch bestrijden, maar met alternatieve ... miljoen kilo zout. ... van bijvoorbeeld heermoes (Equisetum arvense),.

dé groene index - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/artikelen/sg416groeneindex.pdf

breedte van 1000 mm de ideale onkruidbrander om aan een werktuigdrager te monteren. Door het ... Capaciteit per uur: Elektrisch. Gassoort: 1000 ... Het innovatieve aan het BOSCH professionele gamma op accu is dat de accu's steeds met ...

Groen en wonen - De Groene Stad

http://degroenestad.nl/wp-content/uploads/De-Groene-Agenda_Factsheets_Groen-en-Wonen_3.0-SCREEN.pdf

De meerwaarde van groen voor het welbevinden in de woonomgeving samengevat. Groen en ... ders in the Netherlands in BJPsych Open (2016) 2, 366–372. 3.

De opmars van siergras - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/artikelen/sg517siergras.pdf

27 www.stad-en-groen.nl. ACHTERGROND. 8 min. leestijd. Gras is een ruim begrip; daarom eerst maar wat grenzen stellen. In principe worden alle soorten.

Cindy Kruidenberg - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/tijdschriften/stad%20en%20groen7_2016.pdf

15 dec 2016 ... ... transportbreedte). Luxe cabine met airco ... van schoon heet water zonder chemische stoffen. De Weedsolution ... geen mobiele telefoon hebben; sommigen vonden het lastig. ... Op 10 oktober heeft Lappen bij de rechtbank van Krefeld een ... in en verzorgen een verantwoorde afvoer van snoeiafval.

Ik ben een maairobot. Kom niet bij mij - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/artikelen/sg718ikben.pdf

vraag hoelang de robotmaaier op het grasveld zou blijven staan zonder ... Uiteindelijk bleef de robot het hele seizoen zonder ... door de draad heen geslagen.'.

groen plan - Stad Roeselare

https://www.roeselare.be/sites/default/files/bijlage/RGR%20RAPP%2020180928%20Groenplan%20Roeselare%20Deelopdracht%203%20%28JVN-KPH%29%20aangepast%20%28JW%29%20A3%20extrasmall.pdf

28 sep 2018 ... Alhoewel de kleine en grote ring van de stad een ... vanaf de Grote Markt via de Grote Bassin en de sportcampus ... (Lauwe) Menen, BE.

demodag taludmaaien - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/tijdschriften/stad%20en%20groen8_2016.pdf

22 dec 2016 ... Voor de smalle tuin, gelegen aan de zijde van ... Het beplantingsplan is afgestemd ... maaier vrijkomt, blijft achter in de border en wordt.

Onderzoek en keur van de Symphoricarpos - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/artikelen/sg313sneeuwbessen.pdf

niet voor niets een van de populairste openbaar- groenplanten. ... 'Snow White'. Van de echte bodembedekkers ... 90 de populairste roze sneeuwbes voor in het.

gemiddelde frietboer is beter - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/tijdschriften/stad%20en%20groen4_2017.pdf

10 juli 2017 ... de blauwe Club Car een automatische kiep en de rode een handmatige ... www.stiermandeleeuw.nl/tuinmachines/maaien. ADVERTORIAL.

Groen en Recreatie Kachtem - Stad Izegem

http://www.izegem.be/downloads/2101

Analyse. / 8 /. Figuur 1 // Gewenste ruimtelijke structuur Kachtem (bron GRS) ... boste deel van het Rhodesgoed te gebruiken was ruim- telijk niet haalbaar.

GEïNTEGREERDE CONTRACTEN IN DE GROENE ... - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/tijdschriften/stad%20en%20groen5_2017.pdf

20 sep 2017 ... andere een jeu-de-boulesbaan en moestuinbakken aangebracht. ... Hier zie je als bezoeker eindelijk het gehele gamma aan elektrische voer- ...

Natuur in de stad - Centrum Duurzaam Groen

https://www.centrumduurzaamgroen.be/sites/default/files/natuur_in_de_stad_0.pdf

Leuven: Groendienst*, Milieu en Dienst ruimtelijk en duurzaamheidsbeleid ... Ook Dendermonde (Groendienst en Milieudienst) omwille van betrokkenheid.

Stad Groen organiseert demodag taludmaaien

https://www.stad-en-groen.nl/upload/artikelen/sg816stad__groenorganiseertdemodagtaludmaaien.pdf

8 - 2016. 44. Stad Groen organiseert demodag taludmaaien. 'Nu wordt het ... bij ons in het veld vinden wij deze robotmaaier te zwaar. ... maaier vaak best leuk.

Klaverwaardige producten en machines op ... - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/artikelen/sg619klaverwaardigeproducten.pdf

GTH Stihl-stand haar koffiezetapparaat erop aangesloten en heeft ze er met gemak honderden ... Volgens Moniek van de Coevering van Makita heeft dit als.

STAAT dE NEdERLANdSE GROENVOORzIENING ... - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/tijdschriften/pdf_stad-en-groen1_2019.pdf

2 nov 2017 ... ben dat de basissoorten het sterkste zijn. We zullen vaker de gewone ... onkruidverdelger, verliep voorspoedig.' Tweede generatie. In 1981 ...

Tuinbestrating blijft groeiende markt - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/artikelen/dh318tuinbestrating.pdf

echter puur om de prijs te doen is, lijkt de keuze ... aan Tibet Dark Grey- of Tibet Asian White-tegels. ... zandsteen, zoals Kandla Multicolor en Kandla Grey,.

Natuurlijk zwemmen in de openbare ruimte - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/artikelen/natuurlijk_zwemmen_in_de_openbare_ruimte.pdf

Wiljan Bruggeman en zijn conculega-bouwers leverden de afgelopen tijd input aan de commissie die de zwemvijverwet gaat opstellen. Geen regels tot nu toe.

De begraafplaats als wandelpark? Niks nieuws ... - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/artikelen/sg013begraafplaatsalswandelpark.pdf

LEUVEN/ANTWERPEN/GENT/SINT-NIKLAAS -. Joggen op het kerkhof, het lijkt voor sommigen een lugubere gedachte. Maar omdat ze nu eenmaal een oase ...

Whitepaper: Onkruidbeheer na 2015: hoe gaan we ... - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/artikelen/sg314whitepaper.pdf

Tabel 1: Prijzen 2012 (€/m2/jaar) voor de realisatie van beeldkwaliteit B op ... op open verhardingen zoals dolomiet, grind e.d. Deze methode kan het hele.

Harderwijk verdrinkt Japanse duizendknoop - Stad Groen

https://www.stad-en-groen.nl/upload/artikelen/sg418harderwijkjapanseduizendknoop.pdf

' Vernietigen. Vervolgens werden de plantenresten en de bodem met daarin de wortels verantwoord vernietigd. Dat gebeurt op ...