Wijziging persoonsgegevens SVB Dienstverlening PGB

U kunt wel uw contactgegevens wijzigen met dit formulier. Wilt u iets wijzigen in uw zorgovereenkomst? Vul dan per ... telefoon rekeningnummer op naam van.

Wijziging persoonsgegevens SVB Dienstverlening PGB - Gerelateerde documenten

Wijziging persoonsgegevens SVB Dienstverlening PGB

https://www.svb.nl/nl/media/40.023NT.pdf

U kunt wel uw contactgegevens wijzigen met dit formulier. Wilt u iets wijzigen in uw zorgovereenkomst? Vul dan per ... telefoon rekeningnummer op naam van.

Persoonsgegevens (GDPR)

https://onva-rjv.be/sites/default/files/atoms/files/gdpr-rjv-N.pdf

I. Verwerking van uw persoonsgegevens in Mijn Vakantierekening. De Rijksdienst voor Jaarlijkse Vakantie verbindt zich ertoe om uw persoonsgegevens te ...

Een overzicht van de persoonsgegevens die we ... - SMC Lede

https://www.smclede.be/privacybeleid.pdf

We verwerken persoonsgegevens van de bezoekers van www.smclede.be overeenkomstig de. VERORDENING (EU) 2016/679 VAN HET EUROPEES ...

Persoonsgegevens die wij verwerken ... - Chiptuning-PLUS

https://chiptuning-plus.be/wp-content/uploads/2018/05/privacy_statement_24-05-2018.pdf

Chiptuning PLUS Chiptuning PLUS, gevestigd aan Chiptuning PLUS bvba Heulentakstraat 8 3650 Dilsen-Stokkem, is verantwoordelijk voor de verwerking van.

persoonsgegevens verwerken? - FGPC

https://www.fgpc.be/images/GDPR_FGPC%20vzw.pdf

Wij verwerken in onze vereniging dus een aantal persoonsgegevens. Dat doen ... 5 Zie boek “GDPR voor verenigingen stap voor stap” voor verdere informatie ...

Bescherming persoonsgegevens - Impact

https://www.impact.nu/download/15/Downloads/Privacyverklaring_Impact.pdf

Daarom hebben wij van jou de adresgegevens nodig. Page 2. Telefoonnummer Als het nodig is, willen wij graag contact met jou kunnen opnemen. We bellen ...

Praktijkcentrum De 3 Linden kan persoonsgegevens over u ...

http://praktijkcentrum-dedrielinden.nl/wp-content/uploads/2018/05/Privacy-regelement-praktijkruimte-de-3-linden.pdf

Praktijkcentrum De 3 Linden kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Praktijkcentrum De 3 Linden en/of omdat u ...

Mededeling van persoonsgegevens aan de inspectiedienst van de ...

https://www.ksz-bcss.fgov.be/sites/default/files/assets/gegevensbescherming/beraadslagingen/19_010_n012.pdf

De inspectiedienst van de Rijksdienst voor Jaarlijkse Vakantie (RJV) behandelt de dossiers inzake jaarlijkse vakantie van de arbeiders en de kunstenaars.

Bescherming van persoonsgegevens in België

https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/sites/privacycommission/files/documents/bescherming-van-persoonsgegevens-in-belgie.pdf

Sedert 1992 bestaat in België een wet die de bescherming van het individu ... Het kan gaan om de naam van een persoon, een foto, een telefoonnummer (zelfs ...

whatsapp - Autoriteit Persoonsgegevens

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/sites/default/files/downloads/mijn_privacy/rap_2013-whatsapp-dutchdpa-final-findings-en.pdf

15 Oct 2012 ... 2.3 Retention periods for the data of whatsapp users . ... inactive users, (ii) the manual addition of contacts, (iii) retention periods and the information ... 111 Compare, amongst others, Handleiding voor verwerkers van ...

PRIVACYVERKLARING PERSOONSGEGEVENS ... - EUROSTONE

https://eurostone.be/wp-content/uploads/2018/05/Privacyverklaring.pdf

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT. Eurostone kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van ...

invorderingsbeschikking - Autoriteit Persoonsgegevens

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/sites/default/files/atoms/files/invorderingsbeschikking_tgb.pdf

Bij besluit van 11 mei 2017 heeft de AP een last onder dwangsom opgelegd aan TGB wegens overtreding van artikel 35, tweede lid, van de Wbp. Tegen dit besluit ...

Persoonsgegevens(.pdf-Nieuwe venster)

https://www.bijklussen.be/nl/documenten/pdf/gdpr-noss-nl.pdf

De RSZ maakt deel uit van het elektronisch netwerk van de sociale zekerheid, uitgebouwd door de Kruispuntbank ... en de online toepassingen: IP-adres, cookies, verbindingsmomenten; ... aanzien van de FOD Financiën. - In geval van een ...

KNLTB - Autoriteit Persoonsgegevens

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/sites/default/files/atoms/files/boetebesluit_knltb.pdf

20 dec 2019 ... T 070 8888 500 - F 070 8888 501 ... handelsregister van de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 40516738. Volgens de.

Persoonsgegevens die wij verwerken Bijzondere en/of gevoelige ...

https://paintballvalkenswaard.nl/wp-content/uploads/2018/06/Privacyverklaring-Paintball-Valkenswaard.pdf

Paintball Valkenswaard verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

De mededeling van persoonsgegevens door de Kruispuntbank van ...

https://www.ksz-bcss.fgov.be/sites/default/files/assets/veiligheid_en_privacy/beraadslaging/16_056_n119.pdf

de fictieve domiciliëring verbonden sociale fraude een fenomeen waaraan de sociaal ... In een eerste fase zouden enkele nutsbedrijven (De Watergroep en de ...

Persoonsgegevens die wij verwerken Bijzondere en ... - Recrea-Men

https://www.recreamen.be/privacy_statement_20180423.pdf

23 april 2018 ... www.recreamen.be Aarschotsebaan 47 1910 Kampenhout 0468/461115 ... Recrea-Men vzw Hij/zij is te bereiken via [email protected]

Privacyverklaring ALIES DE JONGE Persoonsgegevens die wij ...

https://www.aliesdejonge.com/wp-content/uploads/2018/05/Privacyverklaring-Alies-de-Jonge.pdf

ALIES DE JONGE, gevestigd aan Arendhof 29 - 4451 EA Heinkenszand, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in ...

mededeling van persoonsgegevens van buitenlandse studenten ...

http://vtc.corve.be/docs/beraadslagingen/VTC_beraadslaging_2018_40_uitbreiding_2017_07_correct.pdf

doorstroming van die gegevens vanuit de UGent naar het Loket Migratie van de Stad Gent ervoor dat de redelijke termijnnorm beter wordt nageleefd. Het Loket ...

Elektronische mededeling van persoonsgegevens door de ...

https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/sites/privacycommission/files/documents/beraadslaging_ASZ_088_2017.pdf

De Nationale Kamer van Gerechtsdeurwaarders beschikt tevens reeds over een machtiging voor de raadpleging van het Rijksregister van de natuurlijke personen.

1. Algemeen 2. Waarom verwerken wij persoonsgegevens?

http://www.tripplebikers.be/bestanden/Privacyverklaring%20TB.pdf

Federatie Vlaamse wielrijdersbond (gedeelde verantwoordelijkheid) https://www.vwb.be/blog/102/2800. 5. Verstrekking aan derden. Wij geven nooit ...

Persoonsgegevens die wij verwerken Bijzondere en/of ... - DECA

https://www.decakleding.be/wp-content/uploads/privacy_statement_05-05-2018.pdf

Deca Kleding Deca Kleding, gevestigd aan Theo de Beckerstraat 23 3200 Aarschot, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals ...

De, op de voorkant van dit document, hernomen persoonsgegevens ...

http://www.smdpol.be/page/doc/certificats/MODELE_DOUBLE_NL_2014.pdf

De, op de voorkant van dit document, hernomen persoonsgegevens worden door de Psychological Medical Service van de Geïntegreerde Politie opgenomen in ...

Mededeling van gecodeerde persoonsgegevens betreffende de ...

https://www.ksz-bcss.fgov.be/sites/default/files/assets/veiligheid_en_privacy/beraadslaging/17_079_n185.pdf

3 okt 2017 ... Belgisch Mucoviscidose Register (BCFR1), de mucovereniging (BCFA2) en de. Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid (KSZ). 2.

Mededeling van gecodeerde persoonsgegevens ... - Ksz Bcss

https://www.ksz-bcss.fgov.be/sites/default/files/assets/veiligheid_en_privacy/beraadslaging/17_079_n185.pdf

3 okt 2017 ... Belgisch Mucoviscidose Register (BCFR1), de mucovereniging (BCFA2) en de. Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid (KSZ). 2.

Persoonsgegevens die wij verwerken Bijzondere en ... - Bij Verhoeven

https://bij-verhoeven.nl/wp-content/uploads/2018/05/Bij-Verhoeven-Privacy-Statement.pdf

Bij Verhoeven, gevestigd aan Kerkstraat 8, 4761 CB Zevenbergen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze.

informatie over persoonsgegevens in het kader van het weekend ...

https://www.weekendvandeklant.be/wp-content/uploads/2019/04/Privacy_disclaime_Handelaars__NL.pdf

1000 Brussel en met ondernemingsnummer 0414.831.386). De vzw UNIZO heeft als voornaamste doelstelling om (potentiële) zelfstandige ondernemers samen ...

Persoonsgegevens die wij verwerken Bijzondere en ... - Ton de Haan

https://www.tondehaan.nl/wp-content/uploads/2019/04/privacy_statement_04-04-2019.pdf

Ton de Haan is de Functionaris Gegevensbescherming van Rijschool Ton de ... Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met ...

PRIVACY VERKLARING Persoonsgegevens die wij verwerken ...

https://vlcs.com/wp-content/uploads/2019/05/PRIVACY-VERKLARING.pdf

https://vlcs.com/. Gooikensdam 1 4905 BM Oosterhout. 31162455484. Wilma Heebink is de “Functionaris Gegevensbescherming” van Van Leeuwen Container.

Reglement bescherming persoonsgegevens studenten VU ...

https://www.vu.nl/en/Images/Reglement_bescherming_persoonsgegevens_tcm270-431782.pdf

bijvoorbeeld in het digitaal studentendossier, en op de verwerking van persoonsgegevens in een. (handmatig) bestand. 2.4 Deze regeling is van toepassing op ...

voorbeeldbrief rectificatie - Autoriteit Persoonsgegevens

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/sites/default/files/atoms/files/voorbeeldbrief_rectificatie.pdf

Geachte heer, mevrouw,. U verwerkt mijn persoonsgegevens. Met deze brief verzoek ik u om mijn gegevens [te rectificeren / aan te vullen]. [ motivering waarom ...

De mededeling van persoonsgegevens door de ... - Ksz Bcss

https://www.ksz-bcss.fgov.be/sites/default/files/assets/veiligheid_en_privacy/beraadslaging/16_056_n119.pdf

(RIZIV) VOOR HET BESTRIJDEN VAN DOMICILIEFRAUDE. Gelet op de wet van 15 januari 1990 houdende oprichting en organisatie van een. Kruispuntbank ...

3. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

http://www.gzv-sleen.nl/Privacy%20verklaring%20Koninklijke%20Gemengde%20Zangvereniging%20Sleen.pdf

persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via. [email protected] , dan verwijderen wij deze ...

Microsoft Windows 10 De verwerking van persoonsgegevens via ...

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/sites/default/files/01_onderzoek_microsoft_windows_10_okt_2017.pdf

10 okt 2017 ... Microsoft bleek bovendien geen volledig overzicht te hebben van de ... om geldig te zijn (specifiek, geïnformeerd, ondubbelzinnig en vrij). De AP ... van de besturingsomgeving.36 De IP adressen stellen Microsoft niet in staat om de ... De AP heeft tijdens het onderzoek via de tool niet getest met Wifi en deze.